Forsikringsskade

Forsikringsskade

 Er kloakken stoppet eller har du oplevet af afløbet "gurgler" eller er der andre problemer. Kontakter os for at få løst problemet, vil vi altid spørge om du har en rørskade forsikring eller en forsikring for skader på skjulte rør.

Når skaden er sket

 Hvis der konstateres skader på kloakken der kunne være beretiget som forsikringsskade, kontakter vi forsikringen, med de rette oplysninger, tager foto for at dokumenterer skaden og tager dialogen, mens vi selvfølge holder dig orienteret, så du hele tiden er klar over hvor forsikringsskaden står.

Arbejdet

 Der vil også ved en forsikringsskade blive udarbejdet et detaljeret tilbud, så både forsikring og du ved præcis hvad der bliver lavet, og hvordan skaden bliver udbedret. Det kunne f.eks være udskiftning af en defekt sandfangsbrønd som på billede i bunden.

Betaling

 Ved en forsikringsskade er det i langt de fleste tilfældet at forsikringen dækker hele skaden, ønsker man så mere udført, fordi det kan være en god ide når vi aligevel er igang, betaler man selv for det ekstra arbejde, man bestiller i forbindelse med en forsikringsskade. Er der en selvrisiko indriver forsikringen den selv. I de få tilfælde hvor forsikringen, mener at kunden skal betale selvrisikoen direkte til kloakmesteren, skal den betales inden vi går igang med selve forsikringsskaden.

 

 

DSC_1389 DSC_0079