Bygherre

Det er nu dig der er bygherre!!!

Det kan være en stor udfordring at være bygherre, derfor er vigtigt, at du altid har en skriftlig aftale med Kloakmesteren elle entreprenøren, som udfører arbejdet hos dig. Hos Møllebæk vil det i tilbuddet fremgå hvor længe arbejdet vare, og hvad der indgår i entreprisen og ikke hvad der ikke indgår.

 

Det er deværrer sådan, at nogle uærlige mestre benytter sig af, at give en for lav pris på opgaven, for derefter at komme alt muligt på regningen, som de kalder ekstra arbejde, men som burde være forudset i tilbudet.

Så sørg for at de tilbud du indhenter er samlignelige, og spørg ind til de ting du ikke forstår.

 

Under selve arbejdet er vi selvfølgelig i tæt kontakt med dig. Skulle der opstå, situationer, der kræver at der bliver udført mere arbejde ind aftalt, vil det aldrig ske uden skriftligt samtykke fra dig som bygherre

Mange mennesker er desværre utrygge når de skal have nye håndværkere i huset, det løser vi med åbenhed og planlægning, så du gennem hele projektet, er klar over hvad der sker og hvilke følger det har, så kan vi nemlig sammen minimerer generne som en kloakopgave altid vil medføre.

 

DSC_0793